Kaaliwokki ala Tomppa

Kuumenna öljy wokkipannussa.

Suikaloi kaali ja laita pannuun.

Kuutioi kesäkurpitsa ja lisää pannuun.

Lisää teriaki kastike, vesi, hunaja ja muut mausteet.

(curry, mustapippuri, inkivääri, chili ja ripaus suolaa).

Laita 3 selle muhimaan.

Laita paistinpannulle jauheliha paistumaan ja viipaloi purjosipuli.

Kun jauheliha on ruskistunut, lisää purjo ja kuullota lihan liemessä pehmeäksi.

Kaada jauheliha purjo seos wokki pannuun päälle ja jätä muhimaan noin 10-15 minuuttia.

ja eikun syömään.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 368 grammaa

Tomppa65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha560g930kcal106.5g0g56g0g
Kaali, valkokaali700g148kcal8.4g23.8g1.4g14.7g
Kesäkurpitsa zucchini 770g139kcal4.3g19.3g3.1g5.4g
Purjosipuli 280g64kcal5.1g6.7g0.6g5.9g
Teriyaki marinade (Kikkoman), annos 250g63g53kcal2.7g12g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu7g5.6kcal0.1g1.2g0.1g0.1g
Mustapippuri 2.8g7.8kcal0.3g1.1g0.1g0.7g
Vesi, vesijohtovesi 140g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy rainbow21g189kcal0g0g21g0g
Hunaja 21g69kcal0.1g17g0g0g
Hunaja 10g32kcal0g7.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5152g3277kcal255g178g164.6g53.6g
Valittu annoskoko2576g1638kcal127.5g89g82.3g26.8g
Annoskoko puolitettuna1288g819kcal63.8g44.5g41.2g13.4g
Arvot/100g100g64kcal4.9g3.5g3.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=257821