Kaaliwokki ala Tomppa

Kuumenna öljy wokkipannussa.

Suikaloi kaali ja laita pannuun.

Kuutioi kesäkurpitsa ja lisää pannuun.

Lisää teriaki kastike, vesi, hunaja ja muut mausteet.

(curry, mustapippuri, inkivääri, chili ja ripaus suolaa).

Laita 3 selle muhimaan.

Laita paistinpannulle jauheliha paistumaan ja viipaloi purjosipuli.

Kun jauheliha on ruskistunut, lisää purjo ja kuullota lihan liemessä pehmeäksi.

Kaada jauheliha purjo seos wokki pannuun päälle ja jätä muhimaan noin 10-15 minuuttia.

ja eikun syömään.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 368 grammaa

Tomppa65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha640g1063kcal121.7g0g64g0g
Kaali, valkokaali800g169kcal9.6g27.2g1.6g16.8g
Kesäkurpitsa zucchini 881g159kcal4.9g22g3.5g6.2g
Purjosipuli 320g73kcal5.8g7.7g0.6g6.7g
Teriyaki marinade (Kikkoman), annos 250g72g61kcal3.1g13.8g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu8g6.4kcal0.1g1.4g0.1g0.2g
Mustapippuri 3.2g9kcal0.3g1.2g0.1g0.8g
Vesi, vesijohtovesi 160g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy rainbow24g216kcal0g0g24g0g
Hunaja 24g79kcal0.1g19.4g0g0g
Hunaja 11g37kcal0.1g9.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5888g3745kcal291.4g203.6g187.8g61.4g
Valittu annoskoko2944g1872kcal145.7g101.8g93.9g30.7g
Annoskoko puolitettuna1472g936kcal72.9g50.9g47g15.4g
Arvot/100g100g64kcal4.9g3.5g3.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=257821