Kaaliwokki ala Tomppa

Kuumenna öljy wokkipannussa.

Suikaloi kaali ja laita pannuun.

Kuutioi kesäkurpitsa ja lisää pannuun.

Lisää teriaki kastike, vesi, hunaja ja muut mausteet.

(curry, mustapippuri, inkivääri, chili ja ripaus suolaa).

Laita 3 selle muhimaan.

Laita paistinpannulle jauheliha paistumaan ja viipaloi purjosipuli.

Kun jauheliha on ruskistunut, lisää purjo ja kuullota lihan liemessä pehmeäksi.

Kaada jauheliha purjo seos wokki pannuun päälle ja jätä muhimaan noin 10-15 minuuttia.

ja eikun syömään.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 368 grammaa

Tomppa65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha720g1196kcal136.9g0g72g0g
Kaali, valkokaali901g190kcal10.8g30.6g1.8g18.9g
Kesäkurpitsa zucchini 991g179kcal5.5g24.8g4g6.9g
Purjosipuli 360g82kcal6.5g8.6g0.7g7.6g
Teriyaki marinade (Kikkoman), annos 250g81g68kcal3.5g15.5g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu9g7.2kcal0.2g1.6g0.1g0.2g
Mustapippuri 3.6g10kcal0.4g1.4g0.1g1g
Vesi, vesijohtovesi 180g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy rainbow27g243kcal0g0g27g0g
Hunaja 27g89kcal0.1g21.8g0g0g
Hunaja 13g42kcal0.1g10.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6624g4213kcal328g229g211.4g69.2g
Valittu annoskoko3312g2106kcal164g114.5g105.7g34.6g
Annoskoko puolitettuna1656g1053kcal82g57.3g52.9g17.3g
Arvot/100g100g64kcal5g3.5g3.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=257821