Kaaliwokki ala Tomppa

Kuumenna öljy wokkipannussa.

Suikaloi kaali ja laita pannuun.

Kuutioi kesäkurpitsa ja lisää pannuun.

Lisää teriaki kastike, vesi, hunaja ja muut mausteet.

(curry, mustapippuri, inkivääri, chili ja ripaus suolaa).

Laita 3 selle muhimaan.

Laita paistinpannulle jauheliha paistumaan ja viipaloi purjosipuli.

Kun jauheliha on ruskistunut, lisää purjo ja kuullota lihan liemessä pehmeäksi.

Kaada jauheliha purjo seos wokki pannuun päälle ja jätä muhimaan noin 10-15 minuuttia.

ja eikun syömään.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 368 grammaa

Tomppa65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha800g1328kcal152g0g80g0g
Kaali, valkokaali1000g211kcal12g34g2g21g
Kesäkurpitsa zucchini 1100g199kcal6.2g27.5g4.4g7.7g
Purjosipuli 400g92kcal7.2g9.6g0.8g8.4g
Teriyaki marinade (Kikkoman), annos 250g90g76kcal3.9g17.2g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu10g8kcal0.2g1.8g0.1g0.2g
Mustapippuri 4g11kcal0.4g1.5g0.1g1.1g
Vesi, vesijohtovesi 200g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy rainbow30g270kcal0g0g30g0g
Hunaja 30g99kcal0.1g24.2g0g0g
Hunaja 14g46kcal0.1g11.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7356g4679kcal364.2g254.2g234.8g76.8g
Valittu annoskoko3678g2339kcal182.1g127.1g117.4g38.4g
Annoskoko puolitettuna1839g1170kcal91.1g63.6g58.7g19.2g
Arvot/100g100g64kcal5g3.5g3.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=257821