Kaaliwokki ala Tomppa

Kuumenna öljy wokkipannussa.

Suikaloi kaali ja laita pannuun.

Kuutioi kesäkurpitsa ja lisää pannuun.

Lisää teriaki kastike, vesi, hunaja ja muut mausteet.

(curry, mustapippuri, inkivääri, chili ja ripaus suolaa).

Laita 3 selle muhimaan.

Laita paistinpannulle jauheliha paistumaan ja viipaloi purjosipuli.

Kun jauheliha on ruskistunut, lisää purjo ja kuullota lihan liemessä pehmeäksi.

Kaada jauheliha purjo seos wokki pannuun päälle ja jätä muhimaan noin 10-15 minuuttia.

ja eikun syömään.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 368 grammaa

Tomppa65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha80g133kcal15.2g0g8g0g
Kaali, valkokaali100g21kcal1.2g3.4g0.2g2.1g
Kesäkurpitsa zucchini 110g20kcal0.6g2.8g0.4g0.8g
Purjosipuli 40g9kcal0.7g1g0.1g0.8g
Teriyaki marinade (Kikkoman), annos 250g9g7.6kcal0.4g1.7g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu1g0.8kcal0g0.2g0g0g
Mustapippuri 0.4g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 20g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy rainbow3g27kcal0g0g3g0g
Hunaja 3g10kcal0g2.4g0g0g
Hunaja 1.4g4.6kcal0g1.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana736g468kcal36.2g25.6g23.4g7.6g
Valittu annoskoko368g234kcal18.1g12.8g11.7g3.8g
Annoskoko puolitettuna184g117kcal9.1g6.4g5.9g1.9g
Arvot/100g100g64kcal4.9g3.5g3.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=257821