Kaaliwokki ala Tomppa

Kuumenna öljy wokkipannussa.

Suikaloi kaali ja laita pannuun.

Kuutioi kesäkurpitsa ja lisää pannuun.

Lisää teriaki kastike, vesi, hunaja ja muut mausteet.

(curry, mustapippuri, inkivääri, chili ja ripaus suolaa).

Laita 3 selle muhimaan.

Laita paistinpannulle jauheliha paistumaan ja viipaloi purjosipuli.

Kun jauheliha on ruskistunut, lisää purjo ja kuullota lihan liemessä pehmeäksi.

Kaada jauheliha purjo seos wokki pannuun päälle ja jätä muhimaan noin 10-15 minuuttia.

ja eikun syömään.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 368 grammaa

Tomppa65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha160g266kcal30.4g0g16g0g
Kaali, valkokaali200g42kcal2.4g6.8g0.4g4.2g
Kesäkurpitsa zucchini 220g40kcal1.2g5.5g0.9g1.5g
Purjosipuli 80g18kcal1.4g1.9g0.2g1.7g
Teriyaki marinade (Kikkoman), annos 250g18g15kcal0.8g3.4g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu2g1.6kcal0g0.4g0g0g
Mustapippuri 0.8g2.2kcal0.1g0.3g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 40g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy rainbow6g54kcal0g0g6g0g
Hunaja 6g20kcal0g4.9g0g0g
Hunaja 2.8g9kcal0g2.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1472g936kcal72.6g51g47g15.2g
Valittu annoskoko736g468kcal36.3g25.5g23.5g7.6g
Annoskoko puolitettuna368g234kcal18.2g12.8g11.8g3.8g
Arvot/100g100g64kcal4.9g3.5g3.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=257821