Kaaliwokki ala Tomppa

Kuumenna öljy wokkipannussa.

Suikaloi kaali ja laita pannuun.

Kuutioi kesäkurpitsa ja lisää pannuun.

Lisää teriaki kastike, vesi, hunaja ja muut mausteet.

(curry, mustapippuri, inkivääri, chili ja ripaus suolaa).

Laita 3 selle muhimaan.

Laita paistinpannulle jauheliha paistumaan ja viipaloi purjosipuli.

Kun jauheliha on ruskistunut, lisää purjo ja kuullota lihan liemessä pehmeäksi.

Kaada jauheliha purjo seos wokki pannuun päälle ja jätä muhimaan noin 10-15 minuuttia.

ja eikun syömään.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 368 grammaa

Tomppa65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha200g332kcal38g0g20g0g
Kaali, valkokaali250g53kcal3g8.5g0.5g5.3g
Kesäkurpitsa zucchini 275g50kcal1.5g6.9g1.1g1.9g
Purjosipuli 100g23kcal1.8g2.4g0.2g2.1g
Teriyaki marinade (Kikkoman), annos 250g23g19kcal1g4.3g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu2.5g2kcal0g0.4g0g0.1g
Mustapippuri 1g2.8kcal0.1g0.4g0g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 50g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy rainbow7.5g68kcal0g0g7.5g0g
Hunaja 7.5g25kcal0g6.1g0g0g
Hunaja 3.5g12kcal0g2.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1839g1170kcal90.8g63.6g58.6g19.4g
Valittu annoskoko920g585kcal45.4g31.8g29.3g9.7g
Annoskoko puolitettuna460g293kcal22.7g15.9g14.7g4.9g
Arvot/100g100g64kcal4.9g3.5g3.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=257821