Juustoinen juuresperunasosekeitto

Keitä juurekset ja pilkotut kuoritut perunat vihannesfondissa, lisää sulatejuusto ja soseuta sauvasekoittimella, mausta rouhitulla mustapippurilla.

Unohdin mitata veden, sitä oli sen verran että juurekset juuri ja juuri peittyivät, yhden annoksen kooksi tuli n. 370 g valmiina.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 413 grammaa

Hejola
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juureskuutiot Kesäpöytä 1 pss667g180kcal5.3g34g2.7g19.3g
Peruna, raaka (Pirkka), annos 150g333g250kcal6.3g53.3g0.7g3.3g
Eva savuporo-kevätsipuli sulatejuusto (Arla ingman), annos 200g213g341kcal34.1g2.1g19.2g0g
Kasvisliemi fond du chef (Knorr), annos 100g37g45kcal0.9g2.2g3.4g0.6g
Mustapippuri 1.3g3.7kcal0.1g0.5g0g0.4g
Vesi400g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3304g1640kcal93.4g184.2g52g47.2g
Valittu annoskoko1652g820kcal46.7g92.1g26g23.6g
Annoskoko puolitettuna826g410kcal23.4g46.1g13g11.8g
Arvot/100g100g50kcal2.8g5.6g1.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=258822