Juustoinen juuresperunasosekeitto

Keitä juurekset ja pilkotut kuoritut perunat vihannesfondissa, lisää sulatejuusto ja soseuta sauvasekoittimella, mausta rouhitulla mustapippurilla.

Unohdin mitata veden, sitä oli sen verran että juurekset juuri ja juuri peittyivät, yhden annoksen kooksi tuli n. 370 g valmiina.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 413 grammaa

Hejola
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juureskuutiot Kesäpöytä 1 pss833g225kcal6.7g42.5g3.3g24.2g
Peruna, raaka (Pirkka), annos 150g417g313kcal7.9g66.7g0.8g4.2g
Eva savuporo-kevätsipuli sulatejuusto (Arla ingman), annos 200g267g427kcal42.7g2.7g24g0g
Kasvisliemi fond du chef (Knorr), annos 100g47g56kcal1.2g2.8g4.2g0.7g
Mustapippuri 1.7g4.7kcal0.2g0.6g0.1g0.4g
Vesi500g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4130g2050kcal117.4g230.6g64.8g59g
Valittu annoskoko2065g1025kcal58.7g115.3g32.4g29.5g
Annoskoko puolitettuna1033g513kcal29.4g57.7g16.2g14.8g
Arvot/100g100g50kcal2.8g5.6g1.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=258822