Juustoinen juuresperunasosekeitto

Keitä juurekset ja pilkotut kuoritut perunat vihannesfondissa, lisää sulatejuusto ja soseuta sauvasekoittimella, mausta rouhitulla mustapippurilla.

Unohdin mitata veden, sitä oli sen verran että juurekset juuri ja juuri peittyivät, yhden annoksen kooksi tuli n. 370 g valmiina.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 413 grammaa

Hejola
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juureskuutiot Kesäpöytä 1 pss1167g315kcal9.3g59.5g4.7g33.8g
Peruna, raaka (Pirkka), annos 150g583g438kcal11.1g93.3g1.2g5.8g
Eva savuporo-kevätsipuli sulatejuusto (Arla ingman), annos 200g373g597kcal59.7g3.7g33.6g0g
Kasvisliemi fond du chef (Knorr), annos 100g65g78kcal1.6g3.9g5.9g1g
Mustapippuri 2.3g6.5kcal0.3g0.9g0.1g0.6g
Vesi700g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5782g2869kcal164g322.6g91g82.4g
Valittu annoskoko2891g1435kcal82g161.3g45.5g41.2g
Annoskoko puolitettuna1446g717kcal41g80.7g22.8g20.6g
Arvot/100g100g50kcal2.8g5.6g1.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=258822