Juustoinen juuresperunasosekeitto

Keitä juurekset ja pilkotut kuoritut perunat vihannesfondissa, lisää sulatejuusto ja soseuta sauvasekoittimella, mausta rouhitulla mustapippurilla.

Unohdin mitata veden, sitä oli sen verran että juurekset juuri ja juuri peittyivät, yhden annoksen kooksi tuli n. 370 g valmiina.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 413 grammaa

Hejola
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juureskuutiot Kesäpöytä 1 pss1333g360kcal10.7g68g5.3g38.7g
Peruna, raaka (Pirkka), annos 150g667g500kcal12.7g106.7g1.3g6.7g
Eva savuporo-kevätsipuli sulatejuusto (Arla ingman), annos 200g427g683kcal68.3g4.3g38.4g0g
Kasvisliemi fond du chef (Knorr), annos 100g75g90kcal1.9g4.5g6.7g1.1g
Mustapippuri 2.7g7.5kcal0.3g1g0.1g0.7g
Vesi800g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6608g3280kcal187.8g369g103.6g94.4g
Valittu annoskoko3304g1640kcal93.9g184.5g51.8g47.2g
Annoskoko puolitettuna1652g820kcal47g92.3g25.9g23.6g
Arvot/100g100g50kcal2.8g5.6g1.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=258822