Juustoinen juuresperunasosekeitto

Keitä juurekset ja pilkotut kuoritut perunat vihannesfondissa, lisää sulatejuusto ja soseuta sauvasekoittimella, mausta rouhitulla mustapippurilla.

Unohdin mitata veden, sitä oli sen verran että juurekset juuri ja juuri peittyivät, yhden annoksen kooksi tuli n. 370 g valmiina.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 413 grammaa

Hejola
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juureskuutiot Kesäpöytä 1 pss1500g405kcal12g76.5g6g43.5g
Peruna, raaka (Pirkka), annos 150g750g563kcal14.2g120g1.5g7.5g
Eva savuporo-kevätsipuli sulatejuusto (Arla ingman), annos 200g480g768kcal76.8g4.8g43.2g0g
Kasvisliemi fond du chef (Knorr), annos 100g84g101kcal2.1g5g7.6g1.3g
Mustapippuri 3g8.4kcal0.3g1.1g0.1g0.8g
Vesi900g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7434g3689kcal210.8g414.8g116.8g106.2g
Valittu annoskoko3717g1845kcal105.4g207.4g58.4g53.1g
Annoskoko puolitettuna1859g922kcal52.7g103.7g29.2g26.6g
Arvot/100g100g50kcal2.8g5.6g1.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=258822