Juustoinen juuresperunasosekeitto

Keitä juurekset ja pilkotut kuoritut perunat vihannesfondissa, lisää sulatejuusto ja soseuta sauvasekoittimella, mausta rouhitulla mustapippurilla.

Unohdin mitata veden, sitä oli sen verran että juurekset juuri ja juuri peittyivät, yhden annoksen kooksi tuli n. 370 g valmiina.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 413 grammaa

Hejola
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juureskuutiot Kesäpöytä 1 pss167g45kcal1.3g8.5g0.7g4.8g
Peruna, raaka (Pirkka), annos 150g83g63kcal1.6g13.3g0.2g0.8g
Eva savuporo-kevätsipuli sulatejuusto (Arla ingman), annos 200g53g85kcal8.5g0.5g4.8g0g
Kasvisliemi fond du chef (Knorr), annos 100g9g11kcal0.2g0.6g0.8g0.1g
Mustapippuri 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Vesi100g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana826g410kcal23.2g46g13g11.6g
Valittu annoskoko413g205kcal11.6g23g6.5g5.8g
Annoskoko puolitettuna207g103kcal5.8g11.5g3.3g2.9g
Arvot/100g100g50kcal2.8g5.6g1.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=258822