Juustoinen juuresperunasosekeitto

Keitä juurekset ja pilkotut kuoritut perunat vihannesfondissa, lisää sulatejuusto ja soseuta sauvasekoittimella, mausta rouhitulla mustapippurilla.

Unohdin mitata veden, sitä oli sen verran että juurekset juuri ja juuri peittyivät, yhden annoksen kooksi tuli n. 370 g valmiina.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 413 grammaa

Hejola
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juureskuutiot Kesäpöytä 1 pss1667g450kcal13.3g85g6.7g48.3g
Peruna, raaka (Pirkka), annos 150g833g625kcal15.8g133.3g1.7g8.3g
Eva savuporo-kevätsipuli sulatejuusto (Arla ingman), annos 200g533g853kcal85.3g5.3g48g0g
Kasvisliemi fond du chef (Knorr), annos 100g93g112kcal2.3g5.6g8.4g1.4g
Mustapippuri 3.3g9kcal0.4g1.3g0.1g0.9g
Vesi1000g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8260g4099kcal234.2g461g129.8g117.8g
Valittu annoskoko4130g2050kcal117.1g230.5g64.9g58.9g
Annoskoko puolitettuna2065g1025kcal58.6g115.3g32.5g29.5g
Arvot/100g100g50kcal2.8g5.6g1.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=258822