Juustoinen juuresperunasosekeitto

Keitä juurekset ja pilkotut kuoritut perunat vihannesfondissa, lisää sulatejuusto ja soseuta sauvasekoittimella, mausta rouhitulla mustapippurilla.

Unohdin mitata veden, sitä oli sen verran että juurekset juuri ja juuri peittyivät, yhden annoksen kooksi tuli n. 370 g valmiina.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 413 grammaa

Hejola
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juureskuutiot Kesäpöytä 1 pss333g90kcal2.7g17g1.3g9.7g
Peruna, raaka (Pirkka), annos 150g167g125kcal3.2g26.7g0.3g1.7g
Eva savuporo-kevätsipuli sulatejuusto (Arla ingman), annos 200g107g171kcal17.1g1.1g9.6g0g
Kasvisliemi fond du chef (Knorr), annos 100g19g22kcal0.5g1.1g1.7g0.3g
Mustapippuri 0.7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.2g
Vesi200g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1652g820kcal47.2g92.4g25.8g23.8g
Valittu annoskoko826g410kcal23.6g46.2g12.9g11.9g
Annoskoko puolitettuna413g205kcal11.8g23.1g6.5g6g
Arvot/100g100g50kcal2.9g5.6g1.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=258822