Ranskalainen pata

Ruskista lihat.

Pyyhi pannu ja pyöräytä väri porkkanoihin, sieniin ja sipuliin.

Laita uunivuokaan, 150 astetta 2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 321 grammaa

Krissy

Krissy sanoi...

Ruskista lihat. Pyyhi pannu ja pyöräytä väri porkkanoihin, sieniin ja sipuliin. Laita uunivuokaan, 150 astetta 2 tuntia.

perjantai 25.11.2011 klo 12:37

Krissy sanoi...

Höh, tuli ohje kommentiksi. .No ei se mitään. \r\n\r\nSen verran muokattu ohje pakon sanelemana, että tomaattimurskan olis pitänyt olla yrttisellaista, sipulin lohkottua tuoretta, samoin valkopisulin tuoretta ja lihaa oli vain 600g.

perjantai 25.11.2011 klo 12:41

AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanpaisti (paistamaton)533g592kcal115.7g0g13.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 13g46kcal1.4g9.3g0.2g0.5g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 32g225kcal0.1g0g25.3g0g
Sipulikuutiot rainbow133g13kcal2g2g0g0g
Valkosipulimurska (Valkoliekki), annos 5g10g10kcal0.6g1.7g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g87g24kcal0.5g5.2g0.2g2.2g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)267g107kcal2.9g19.2g1.3g3.7g
Punaviini 200g141kcal0.6g0.4g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl6.7g17kcal0.8g0.1g1.5g0g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2568g2352kcal249.4g76.4g84.8g13.2g
Valittu annoskoko1284g1176kcal124.7g38.2g42.4g6.6g
Annoskoko puolitettuna642g588kcal62.4g19.1g21.2g3.3g
Arvot/100g100g92kcal9.7g3g3.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=260351