Ranskalainen pata

Ruskista lihat.

Pyyhi pannu ja pyöräytä väri porkkanoihin, sieniin ja sipuliin.

Laita uunivuokaan, 150 astetta 2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 321 grammaa

Krissy

Krissy sanoi...

Ruskista lihat. Pyyhi pannu ja pyöräytä väri porkkanoihin, sieniin ja sipuliin. Laita uunivuokaan, 150 astetta 2 tuntia.

perjantai 25.11.2011 klo 12:37

Krissy sanoi...

Höh, tuli ohje kommentiksi. .No ei se mitään. \r\n\r\nSen verran muokattu ohje pakon sanelemana, että tomaattimurskan olis pitänyt olla yrttisellaista, sipulin lohkottua tuoretta, samoin valkopisulin tuoretta ja lihaa oli vain 600g.

perjantai 25.11.2011 klo 12:41

AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanpaisti (paistamaton)667g740kcal144.7g0g17.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 17g57kcal1.7g11.7g0.2g0.6g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 40g281kcal0.2g0g31.7g0g
Sipulikuutiot rainbow167g17kcal2.5g2.5g0g0g
Valkosipulimurska (Valkoliekki), annos 5g13g12kcal0.8g2.1g0.1g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g108g30kcal0.6g6.4g0.2g2.7g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)333g133kcal3.7g24g1.7g4.7g
Punaviini 250g176kcal0.8g0.5g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl8.3g21kcal1g0.1g1.8g0g
Suola, annos 3g2.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.8g2.3kcal0.1g0.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3210g2939kcal312.2g95.2g106g16.4g
Valittu annoskoko1605g1470kcal156.1g47.6g53g8.2g
Annoskoko puolitettuna803g735kcal78.1g23.8g26.5g4.1g
Arvot/100g100g92kcal9.7g3g3.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=260351