Ranskalainen pata

Ruskista lihat.

Pyyhi pannu ja pyöräytä väri porkkanoihin, sieniin ja sipuliin.

Laita uunivuokaan, 150 astetta 2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 321 grammaa

Krissy

Krissy sanoi...

Ruskista lihat. Pyyhi pannu ja pyöräytä väri porkkanoihin, sieniin ja sipuliin. Laita uunivuokaan, 150 astetta 2 tuntia.

perjantai 25.11.2011 klo 12:37

Krissy sanoi...

Höh, tuli ohje kommentiksi. .No ei se mitään. \r\n\r\nSen verran muokattu ohje pakon sanelemana, että tomaattimurskan olis pitänyt olla yrttisellaista, sipulin lohkottua tuoretta, samoin valkopisulin tuoretta ja lihaa oli vain 600g.

perjantai 25.11.2011 klo 12:41

AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanpaisti (paistamaton)933g1036kcal202.5g0g24.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 23g80kcal2.4g16.3g0.3g0.8g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 55g393kcal0.2g0g44.3g0g
Sipulikuutiot rainbow233g23kcal3.5g3.5g0g0g
Valkosipulimurska (Valkoliekki), annos 5g18g17kcal1.1g3g0.1g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g152g43kcal0.9g9g0.3g3.8g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)467g187kcal5.1g33.6g2.3g6.5g
Punaviini 350g247kcal1.1g0.7g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl12g29kcal1.4g0.2g2.6g0g
Suola, annos 3g2.9g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.2g3.3kcal0.1g0.4g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4494g4115kcal436.6g133.4g148.4g22.8g
Valittu annoskoko2247g2058kcal218.3g66.7g74.2g11.4g
Annoskoko puolitettuna1124g1029kcal109.2g33.4g37.1g5.7g
Arvot/100g100g92kcal9.7g3g3.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=260351