Ranskalainen pata

Ruskista lihat.

Pyyhi pannu ja pyöräytä väri porkkanoihin, sieniin ja sipuliin.

Laita uunivuokaan, 150 astetta 2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 321 grammaa

Krissy

Krissy sanoi...

Ruskista lihat. Pyyhi pannu ja pyöräytä väri porkkanoihin, sieniin ja sipuliin. Laita uunivuokaan, 150 astetta 2 tuntia.

perjantai 25.11.2011 klo 12:37

Krissy sanoi...

Höh, tuli ohje kommentiksi. .No ei se mitään. \r\n\r\nSen verran muokattu ohje pakon sanelemana, että tomaattimurskan olis pitänyt olla yrttisellaista, sipulin lohkottua tuoretta, samoin valkopisulin tuoretta ja lihaa oli vain 600g.

perjantai 25.11.2011 klo 12:41

AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanpaisti (paistamaton)1333g1480kcal289.3g0g34.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 33g114kcal3.4g23.3g0.4g1.2g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 79g561kcal0.3g0g63.3g0g
Sipulikuutiot rainbow333g33kcal5g5g0g0g
Valkosipulimurska (Valkoliekki), annos 5g25g24kcal1.5g4.3g0.1g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g217g61kcal1.3g12.9g0.4g5.4g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)667g267kcal7.3g48g3.3g9.3g
Punaviini 500g353kcal1.5g1g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl17g42kcal2g0.2g3.7g0g
Suola, annos 3g4.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.7g4.7kcal0.2g0.6g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6420g5879kcal623.6g190.6g212g32.6g
Valittu annoskoko3210g2940kcal311.8g95.3g106g16.3g
Annoskoko puolitettuna1605g1470kcal155.9g47.7g53g8.2g
Arvot/100g100g92kcal9.7g3g3.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=260351