Ranskalainen pata

Ruskista lihat.

Pyyhi pannu ja pyöräytä väri porkkanoihin, sieniin ja sipuliin.

Laita uunivuokaan, 150 astetta 2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 321 grammaa

Krissy

Krissy sanoi...

Ruskista lihat. Pyyhi pannu ja pyöräytä väri porkkanoihin, sieniin ja sipuliin. Laita uunivuokaan, 150 astetta 2 tuntia.

perjantai 25.11.2011 klo 12:37

Krissy sanoi...

Höh, tuli ohje kommentiksi. .No ei se mitään. \r\n\r\nSen verran muokattu ohje pakon sanelemana, että tomaattimurskan olis pitänyt olla yrttisellaista, sipulin lohkottua tuoretta, samoin valkopisulin tuoretta ja lihaa oli vain 600g.

perjantai 25.11.2011 klo 12:41

AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanpaisti (paistamaton)1600g1776kcal347.2g0g41.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 40g137kcal4.1g28g0.5g1.4g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 95g674kcal0.4g0g76g0g
Sipulikuutiot rainbow400g40kcal6g6g0g0g
Valkosipulimurska (Valkoliekki), annos 5g30g29kcal1.8g5.1g0.1g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g260g73kcal1.6g15.5g0.5g6.5g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)800g320kcal8.8g57.6g4g11.2g
Punaviini 600g423kcal1.9g1.2g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl20g50kcal2.4g0.3g4.4g0g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 2g5.6kcal0.2g0.8g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7704g7054kcal748.8g229g254.4g39.2g
Valittu annoskoko3852g3527kcal374.4g114.5g127.2g19.6g
Annoskoko puolitettuna1926g1764kcal187.2g57.3g63.6g9.8g
Arvot/100g100g92kcal9.7g3g3.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=260351