Ranskalainen pata

Ruskista lihat.

Pyyhi pannu ja pyöräytä väri porkkanoihin, sieniin ja sipuliin.

Laita uunivuokaan, 150 astetta 2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 321 grammaa

Krissy

Krissy sanoi...

Ruskista lihat. Pyyhi pannu ja pyöräytä väri porkkanoihin, sieniin ja sipuliin. Laita uunivuokaan, 150 astetta 2 tuntia.

perjantai 25.11.2011 klo 12:37

Krissy sanoi...

Höh, tuli ohje kommentiksi. .No ei se mitään. \r\n\r\nSen verran muokattu ohje pakon sanelemana, että tomaattimurskan olis pitänyt olla yrttisellaista, sipulin lohkottua tuoretta, samoin valkopisulin tuoretta ja lihaa oli vain 600g.

perjantai 25.11.2011 klo 12:41

AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanpaisti (paistamaton)400g444kcal86.8g0g10.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 10g34kcal1g7g0.1g0.3g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 24g168kcal0.1g0g19g0g
Sipulikuutiot rainbow100g10kcal1.5g1.5g0g0g
Valkosipulimurska (Valkoliekki), annos 5g7.5g7.3kcal0.5g1.3g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g65g18kcal0.4g3.9g0.1g1.6g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)200g80kcal2.2g14.4g1g2.8g
Punaviini 150g106kcal0.5g0.3g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl5g13kcal0.6g0.1g1.1g0g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1926g1764kcal187.4g57.4g63.4g9.6g
Valittu annoskoko963g882kcal93.7g28.7g31.7g4.8g
Annoskoko puolitettuna482g441kcal46.9g14.4g15.9g2.4g
Arvot/100g100g92kcal9.7g3g3.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=260351