Kaalipata

Ruskista pienet kaalinpalat.

Ruskista jauheliha.

Lisää (valurauta) pataan aineet ja anna hautua uunissa 160 asteessa noin kaksi tuntia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2607 grammaa

Slaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g500g120kcal6g17g1g10.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g33g9kcal0.2g1.9g0.1g0.8g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha250g415kcal47.5g0g25g0g
Lihaliemikuutio Maggi11g31kcal1g0.8g2.5g0g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g10g16kcal0.9g3.1g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 500g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2607g1182kcal111.2g45.6g57.2g22.8g
Valittu annoskoko1304g591kcal55.6g22.8g28.6g11.4g
Annoskoko puolitettuna652g296kcal27.8g11.4g14.3g5.7g
Arvot/100g100g45kcal4.3g1.7g2.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=260732