Kaalipata

Ruskista pienet kaalinpalat.

Ruskista jauheliha.

Lisää (valurauta) pataan aineet ja anna hautua uunissa 160 asteessa noin kaksi tuntia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2607 grammaa

Slaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g3836g921kcal46g130.4g7.7g80.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g249g70kcal1.5g14.8g0.5g6.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1918g3184kcal364.4g0g191.8g0g
Lihaliemikuutio Maggi84g236kcal7.6g5.9g19.4g0.1g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g77g123kcal6.9g23.8g0.2g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 3836g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g9066kcal852.8g349.8g439.2g174.8g
Valittu annoskoko10000g4533kcal426.4g174.9g219.6g87.4g
Annoskoko puolitettuna5000g2267kcal213.2g87.5g109.8g43.7g
Arvot/100g100g45kcal4.3g1.7g2.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=260732