Kaalipata

Ruskista pienet kaalinpalat.

Ruskista jauheliha.

Lisää (valurauta) pataan aineet ja anna hautua uunissa 160 asteessa noin kaksi tuntia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2607 grammaa

Slaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g2000g480kcal24g68g4g42g
Porkkana, keskikokoinen 65g130g36kcal0.8g7.7g0.3g3.3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1000g1660kcal190g0g100g0g
Lihaliemikuutio Maggi44g123kcal4g3.1g10.1g0g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g40g64kcal3.6g12.4g0.1g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 2000g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10428g4727kcal444.8g182.4g229g91.2g
Valittu annoskoko5214g2364kcal222.4g91.2g114.5g45.6g
Annoskoko puolitettuna2607g1182kcal111.2g45.6g57.3g22.8g
Arvot/100g100g45kcal4.3g1.7g2.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=260732