Kaalipata

Ruskista pienet kaalinpalat.

Ruskista jauheliha.

Lisää (valurauta) pataan aineet ja anna hautua uunissa 160 asteessa noin kaksi tuntia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2607 grammaa

Slaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g3000g720kcal36g102g6g63g
Porkkana, keskikokoinen 65g195g55kcal1.2g11.6g0.4g4.9g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1500g2490kcal285g0g150g0g
Lihaliemikuutio Maggi66g185kcal5.9g4.6g15.2g0.1g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g60g96kcal5.4g18.6g0.2g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 3000g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15642g7091kcal667g273.6g343.6g136.8g
Valittu annoskoko7821g3545kcal333.5g136.8g171.8g68.4g
Annoskoko puolitettuna3911g1773kcal166.8g68.4g85.9g34.2g
Arvot/100g100g45kcal4.3g1.7g2.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=260732