Karppaajan pekonimunakas

Kuori iso sipuli ja pilko pieneksi.

Laita voita pannuun n. ruokalusikallinen, ruskista pekonit ja kuullota sipuli.

Lisää neljä kananmunaa ja vajaa puoli purkkia ranskankermaa, sekoita ainekset keskenään.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)268g72kcal3.5g12.8g0.5g4.5g
Voi (perinteinen meijerivoi)40g287kcal0g0g31.9g0g
Kananmuna, paistettu 399g806kcal51.1g1.3g67.2g0g
Pekoni rasvainen 146g548kcal17.5g0g53.9g0g
Ranskankerma Valio174g486kcal4.3g6.1g48.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2052g4400kcal152.8g40.4g404.2g9g
Valittu annoskoko1026g2200kcal76.4g20.2g202.1g4.5g
Annoskoko puolitettuna513g1100kcal38.2g10.1g101.1g2.3g
Arvot/100g100g214kcal7.4g2g19.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=261240