Karppaajan pekonimunakas

Kuori iso sipuli ja pilko pieneksi.

Laita voita pannuun n. ruokalusikallinen, ruskista pekonit ja kuullota sipuli.

Lisää neljä kananmunaa ja vajaa puoli purkkia ranskankermaa, sekoita ainekset keskenään.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)268g72kcal3.5g12.9g0.5g4.6g
Voi (perinteinen meijerivoi)40g288kcal0g0g32g0g
Kananmuna, paistettu 400g808kcal51.2g1.3g67.4g0g
Pekoni rasvainen 146g549kcal17.5g0g54g0g
Ranskankerma Valio174g487kcal4.3g6.1g48.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2056g4409kcal153g40.6g405.2g9.2g
Valittu annoskoko1028g2204kcal76.5g20.3g202.6g4.6g
Annoskoko puolitettuna514g1102kcal38.3g10.2g101.3g2.3g
Arvot/100g100g214kcal7.4g2g19.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=261240