Karppaajan pekonimunakas

Kuori iso sipuli ja pilko pieneksi.

Laita voita pannuun n. ruokalusikallinen, ruskista pekonit ja kuullota sipuli.

Lisää neljä kananmunaa ja vajaa puoli purkkia ranskankermaa, sekoita ainekset keskenään.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)312g84kcal4.1g15g0.6g5.3g
Voi (perinteinen meijerivoi)47g335kcal0g0g37.3g0g
Kananmuna, paistettu 466g941kcal59.6g1.5g78.4g0g
Pekoni rasvainen 170g639kcal20.4g0g62.9g0g
Ranskankerma Valio203g567kcal5.1g7.1g56.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2394g5133kcal178.4g47.2g471.8g10.6g
Valittu annoskoko1197g2567kcal89.2g23.6g235.9g5.3g
Annoskoko puolitettuna599g1283kcal44.6g11.8g118g2.7g
Arvot/100g100g214kcal7.5g2g19.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=261240