Karppaajan pekonimunakas

Kuori iso sipuli ja pilko pieneksi.

Laita voita pannuun n. ruokalusikallinen, ruskista pekonit ja kuullota sipuli.

Lisää neljä kananmunaa ja vajaa puoli purkkia ranskankermaa, sekoita ainekset keskenään.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)34g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Voi (perinteinen meijerivoi)5g36kcal0g0g4g0g
Kananmuna, paistettu 50g101kcal6.4g0.2g8.4g0g
Pekoni rasvainen 18g69kcal2.2g0g6.8g0g
Ranskankerma Valio22g61kcal0.5g0.8g6.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana257g551kcal19g5.2g50.8g1.2g
Valittu annoskoko128g276kcal9.5g2.6g25.4g0.6g
Annoskoko puolitettuna64g138kcal4.8g1.3g12.7g0.3g
Arvot/100g100g215kcal7.4g2g19.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=261240