Karppaajan pekonimunakas

Kuori iso sipuli ja pilko pieneksi.

Laita voita pannuun n. ruokalusikallinen, ruskista pekonit ja kuullota sipuli.

Lisää neljä kananmunaa ja vajaa puoli purkkia ranskankermaa, sekoita ainekset keskenään.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)357g96kcal4.6g17.1g0.7g6.1g
Voi (perinteinen meijerivoi)53g383kcal0.1g0.1g42.6g0g
Kananmuna, paistettu 532g1075kcal68.1g1.7g89.6g0g
Pekoni rasvainen 194g730kcal23.3g0g71.9g0g
Ranskankerma Valio232g648kcal5.8g8.1g64.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2736g5867kcal203.8g54g539.2g12.2g
Valittu annoskoko1368g2933kcal101.9g27g269.6g6.1g
Annoskoko puolitettuna684g1467kcal51g13.5g134.8g3.1g
Arvot/100g100g214kcal7.4g2g19.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=261240