Karppaajan pekonimunakas

Kuori iso sipuli ja pilko pieneksi.

Laita voita pannuun n. ruokalusikallinen, ruskista pekonit ja kuullota sipuli.

Lisää neljä kananmunaa ja vajaa puoli purkkia ranskankermaa, sekoita ainekset keskenään.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)401g108kcal5.2g19.3g0.8g6.8g
Voi (perinteinen meijerivoi)60g431kcal0.1g0.1g47.9g0g
Kananmuna, paistettu 599g1210kcal76.6g1.9g100.8g0g
Pekoni rasvainen 219g822kcal26.2g0g80.9g0g
Ranskankerma Valio261g729kcal6.5g9.1g72.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3078g6600kcal229.2g60.8g606.6g13.6g
Valittu annoskoko1539g3300kcal114.6g30.4g303.3g6.8g
Annoskoko puolitettuna770g1650kcal57.3g15.2g151.7g3.4g
Arvot/100g100g214kcal7.4g2g19.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=261240