Karppaajan pekonimunakas

Kuori iso sipuli ja pilko pieneksi.

Laita voita pannuun n. ruokalusikallinen, ruskista pekonit ja kuullota sipuli.

Lisää neljä kananmunaa ja vajaa puoli purkkia ranskankermaa, sekoita ainekset keskenään.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)45g12kcal0.6g2.1g0.1g0.8g
Voi (perinteinen meijerivoi)6.7g48kcal0g0g5.3g0g
Kananmuna, paistettu 67g134kcal8.5g0.2g11.2g0g
Pekoni rasvainen 24g91kcal2.9g0g9g0g
Ranskankerma Valio29g81kcal0.7g1g8.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana342g733kcal25.4g6.6g67.4g1.6g
Valittu annoskoko171g367kcal12.7g3.3g33.7g0.8g
Annoskoko puolitettuna86g183kcal6.4g1.7g16.9g0.4g
Arvot/100g100g214kcal7.4g1.9g19.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=261240