Karppaajan pekonimunakas

Kuori iso sipuli ja pilko pieneksi.

Laita voita pannuun n. ruokalusikallinen, ruskista pekonit ja kuullota sipuli.

Lisää neljä kananmunaa ja vajaa puoli purkkia ranskankermaa, sekoita ainekset keskenään.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)446g120kcal5.8g21.4g0.9g7.6g
Voi (perinteinen meijerivoi)67g479kcal0.1g0.1g53.2g0g
Kananmuna, paistettu 665g1344kcal85.1g2.1g112g0g
Pekoni rasvainen 243g913kcal29.1g0g89.9g0g
Ranskankerma Valio289g810kcal7.2g10.1g81g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3420g7334kcal254.6g67.4g674g15.2g
Valittu annoskoko1710g3667kcal127.3g33.7g337g7.6g
Annoskoko puolitettuna855g1833kcal63.7g16.9g168.5g3.8g
Arvot/100g100g214kcal7.4g2g19.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=261240