Karppaajan pekonimunakas

Kuori iso sipuli ja pilko pieneksi.

Laita voita pannuun n. ruokalusikallinen, ruskista pekonit ja kuullota sipuli.

Lisää neljä kananmunaa ja vajaa puoli purkkia ranskankermaa, sekoita ainekset keskenään.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)535g144kcal7g25.7g1.1g9.1g
Voi (perinteinen meijerivoi)80g575kcal0.1g0.1g63.9g0g
Kananmuna, paistettu 798g1613kcal102.1g2.6g134.5g0g
Pekoni rasvainen 291g1096kcal35g0g107.8g0g
Ranskankerma Valio347g973kcal8.7g12.2g97.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4104g8800kcal305.8g81.2g809.2g18.2g
Valittu annoskoko2052g4400kcal152.9g40.6g404.6g9.1g
Annoskoko puolitettuna1026g2200kcal76.5g20.3g202.3g4.6g
Arvot/100g100g214kcal7.5g2g19.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=261240