Karppaajan pekonimunakas

Kuori iso sipuli ja pilko pieneksi.

Laita voita pannuun n. ruokalusikallinen, ruskista pekonit ja kuullota sipuli.

Lisää neljä kananmunaa ja vajaa puoli purkkia ranskankermaa, sekoita ainekset keskenään.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)536g145kcal7g25.7g1.1g9.1g
Voi (perinteinen meijerivoi)80g576kcal0.1g0.1g64g0g
Kananmuna, paistettu 800g1616kcal102.3g2.6g134.7g0g
Pekoni rasvainen 292g1098kcal35g0g108g0g
Ranskankerma Valio348g974kcal8.7g12.2g97.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4112g8817kcal306.2g81.2g810.4g18.2g
Valittu annoskoko2056g4409kcal153.1g40.6g405.2g9.1g
Annoskoko puolitettuna1028g2204kcal76.6g20.3g202.6g4.6g
Arvot/100g100g214kcal7.4g2g19.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=261240