Karppaajan pekonimunakas

Kuori iso sipuli ja pilko pieneksi.

Laita voita pannuun n. ruokalusikallinen, ruskista pekonit ja kuullota sipuli.

Lisää neljä kananmunaa ja vajaa puoli purkkia ranskankermaa, sekoita ainekset keskenään.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)624g169kcal8.1g30g1.2g10.6g
Voi (perinteinen meijerivoi)93g671kcal0.1g0.1g74.5g0g
Kananmuna, paistettu 932g1881kcal119.1g3g156.9g0g
Pekoni rasvainen 340g1278kcal40.8g0g125.8g0g
Ranskankerma Valio405g1135kcal10.1g14.2g113.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4788g10267kcal356.4g94.6g943.8g21.2g
Valittu annoskoko2394g5134kcal178.2g47.3g471.9g10.6g
Annoskoko puolitettuna1197g2567kcal89.1g23.7g236g5.3g
Arvot/100g100g214kcal7.4g2g19.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=261240