Karppaajan pekonimunakas

Kuori iso sipuli ja pilko pieneksi.

Laita voita pannuun n. ruokalusikallinen, ruskista pekonit ja kuullota sipuli.

Lisää neljä kananmunaa ja vajaa puoli purkkia ranskankermaa, sekoita ainekset keskenään.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)67g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Voi (perinteinen meijerivoi)10g72kcal0g0g8g0g
Kananmuna, paistettu 100g202kcal12.8g0.3g16.8g0g
Pekoni rasvainen 36g137kcal4.4g0g13.5g0g
Ranskankerma Valio43g122kcal1.1g1.5g12.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana513g1100kcal38.4g10g101.2g2.2g
Valittu annoskoko257g550kcal19.2g5g50.6g1.1g
Annoskoko puolitettuna128g275kcal9.6g2.5g25.3g0.6g
Arvot/100g100g215kcal7.5g1.9g19.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=261240