Karppaajan pekonimunakas

Kuori iso sipuli ja pilko pieneksi.

Laita voita pannuun n. ruokalusikallinen, ruskista pekonit ja kuullota sipuli.

Lisää neljä kananmunaa ja vajaa puoli purkkia ranskankermaa, sekoita ainekset keskenään.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)713g193kcal9.3g34.2g1.4g12.1g
Voi (perinteinen meijerivoi)107g767kcal0.1g0.1g85.2g0g
Kananmuna, paistettu 1065g2150kcal136.2g3.4g179.3g0g
Pekoni rasvainen 389g1461kcal46.6g0g143.8g0g
Ranskankerma Valio463g1297kcal11.6g16.2g129.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5472g11734kcal407.6g107.8g1078.8g24.2g
Valittu annoskoko2736g5867kcal203.8g53.9g539.4g12.1g
Annoskoko puolitettuna1368g2934kcal101.9g27g269.7g6.1g
Arvot/100g100g214kcal7.4g2g19.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=261240