Karppaajan pekonimunakas

Kuori iso sipuli ja pilko pieneksi.

Laita voita pannuun n. ruokalusikallinen, ruskista pekonit ja kuullota sipuli.

Lisää neljä kananmunaa ja vajaa puoli purkkia ranskankermaa, sekoita ainekset keskenään.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)802g217kcal10.4g38.5g1.6g13.6g
Voi (perinteinen meijerivoi)120g862kcal0.1g0.1g95.8g0g
Kananmuna, paistettu 1198g2419kcal153.2g3.8g201.7g0g
Pekoni rasvainen 437g1644kcal52.5g0g161.7g0g
Ranskankerma Valio521g1459kcal13g18.2g145.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6156g13200kcal458.4g121.2g1213.4g27.2g
Valittu annoskoko3078g6600kcal229.2g60.6g606.7g13.6g
Annoskoko puolitettuna1539g3300kcal114.6g30.3g303.4g6.8g
Arvot/100g100g214kcal7.4g2g19.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=261240