Karppaajan pekonimunakas

Kuori iso sipuli ja pilko pieneksi.

Laita voita pannuun n. ruokalusikallinen, ruskista pekonit ja kuullota sipuli.

Lisää neljä kananmunaa ja vajaa puoli purkkia ranskankermaa, sekoita ainekset keskenään.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)89g24kcal1.2g4.3g0.2g1.5g
Voi (perinteinen meijerivoi)13g96kcal0g0g10.6g0g
Kananmuna, paistettu 133g269kcal17g0.4g22.4g0g
Pekoni rasvainen 49g183kcal5.8g0g18g0g
Ranskankerma Valio58g162kcal1.4g2g16.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana684g1467kcal50.8g13.4g134.8g3g
Valittu annoskoko342g733kcal25.4g6.7g67.4g1.5g
Annoskoko puolitettuna171g367kcal12.7g3.4g33.7g0.8g
Arvot/100g100g214kcal7.4g2g19.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=261240