Karppaajan pekonimunakas

Kuori iso sipuli ja pilko pieneksi.

Laita voita pannuun n. ruokalusikallinen, ruskista pekonit ja kuullota sipuli.

Lisää neljä kananmunaa ja vajaa puoli purkkia ranskankermaa, sekoita ainekset keskenään.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)892g241kcal11.6g42.8g1.8g15.2g
Voi (perinteinen meijerivoi)133g958kcal0.1g0.1g106.5g0g
Kananmuna, paistettu 1331g2688kcal170.2g4.3g224.1g0g
Pekoni rasvainen 486g1826kcal58.3g0g179.7g0g
Ranskankerma Valio579g1621kcal14.5g20.3g162.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6840g14667kcal509.4g135g1348.4g30.4g
Valittu annoskoko3420g7333kcal254.7g67.5g674.2g15.2g
Annoskoko puolitettuna1710g3667kcal127.4g33.8g337.1g7.6g
Arvot/100g100g214kcal7.4g2g19.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=261240