Karppaajan pekonimunakas

Kuori iso sipuli ja pilko pieneksi.

Laita voita pannuun n. ruokalusikallinen, ruskista pekonit ja kuullota sipuli.

Lisää neljä kananmunaa ja vajaa puoli purkkia ranskankermaa, sekoita ainekset keskenään.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)111g30kcal1.4g5.3g0.2g1.9g
Voi (perinteinen meijerivoi)17g120kcal0g0g13.3g0g
Kananmuna, paistettu 166g336kcal21.3g0.5g28g0g
Pekoni rasvainen 61g228kcal7.3g0g22.5g0g
Ranskankerma Valio72g203kcal1.8g2.5g20.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana855g1834kcal63.6g16.6g168.6g3.8g
Valittu annoskoko427g917kcal31.8g8.3g84.3g1.9g
Annoskoko puolitettuna214g458kcal15.9g4.2g42.2g1g
Arvot/100g100g215kcal7.4g1.9g19.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=261240