Karppaajan pekonimunakas

Kuori iso sipuli ja pilko pieneksi.

Laita voita pannuun n. ruokalusikallinen, ruskista pekonit ja kuullota sipuli.

Lisää neljä kananmunaa ja vajaa puoli purkkia ranskankermaa, sekoita ainekset keskenään.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)134g36kcal1.7g6.4g0.3g2.3g
Voi (perinteinen meijerivoi)20g144kcal0g0g16g0g
Kananmuna, paistettu 200g403kcal25.5g0.6g33.6g0g
Pekoni rasvainen 73g274kcal8.7g0g27g0g
Ranskankerma Valio87g243kcal2.2g3g24.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1026g2200kcal76.2g20g202.4g4.6g
Valittu annoskoko513g1100kcal38.1g10g101.2g2.3g
Annoskoko puolitettuna257g550kcal19.1g5g50.6g1.2g
Arvot/100g100g214kcal7.4g1.9g19.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=261240