Karppaajan pekonimunakas

Kuori iso sipuli ja pilko pieneksi.

Laita voita pannuun n. ruokalusikallinen, ruskista pekonit ja kuullota sipuli.

Lisää neljä kananmunaa ja vajaa puoli purkkia ranskankermaa, sekoita ainekset keskenään.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)156g42kcal2g7.5g0.3g2.7g
Voi (perinteinen meijerivoi)23g168kcal0g0g18.6g0g
Kananmuna, paistettu 233g470kcal29.8g0.7g39.2g0g
Pekoni rasvainen 85g320kcal10.2g0g31.5g0g
Ranskankerma Valio101g284kcal2.5g3.5g28.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1197g2567kcal89g23.4g236g5.4g
Valittu annoskoko599g1283kcal44.5g11.7g118g2.7g
Annoskoko puolitettuna299g642kcal22.3g5.9g59g1.4g
Arvot/100g100g214kcal7.4g2g19.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=261240