Karppaajan pekonimunakas

Kuori iso sipuli ja pilko pieneksi.

Laita voita pannuun n. ruokalusikallinen, ruskista pekonit ja kuullota sipuli.

Lisää neljä kananmunaa ja vajaa puoli purkkia ranskankermaa, sekoita ainekset keskenään.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)178g48kcal2.3g8.6g0.4g3g
Voi (perinteinen meijerivoi)27g192kcal0g0g21.3g0g
Kananmuna, paistettu 266g538kcal34g0.9g44.8g0g
Pekoni rasvainen 97g365kcal11.7g0g35.9g0g
Ranskankerma Valio116g324kcal2.9g4.1g32.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1368g2933kcal101.8g27.2g269.6g6g
Valittu annoskoko684g1467kcal50.9g13.6g134.8g3g
Annoskoko puolitettuna342g733kcal25.5g6.8g67.4g1.5g
Arvot/100g100g214kcal7.4g2g19.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=261240