Karppaajan pekonimunakas

Kuori iso sipuli ja pilko pieneksi.

Laita voita pannuun n. ruokalusikallinen, ruskista pekonit ja kuullota sipuli.

Lisää neljä kananmunaa ja vajaa puoli purkkia ranskankermaa, sekoita ainekset keskenään.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)201g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Voi (perinteinen meijerivoi)30g216kcal0g0g24g0g
Kananmuna, paistettu 299g605kcal38.3g1g50.4g0g
Pekoni rasvainen 109g411kcal13.1g0g40.4g0g
Ranskankerma Valio130g365kcal3.3g4.6g36.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1539g3300kcal114.6g30.4g303.4g6.8g
Valittu annoskoko769g1650kcal57.3g15.2g151.7g3.4g
Annoskoko puolitettuna385g825kcal28.7g7.6g75.9g1.7g
Arvot/100g100g215kcal7.4g2g19.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=261240