Karppaajan pekonimunakas

Kuori iso sipuli ja pilko pieneksi.

Laita voita pannuun n. ruokalusikallinen, ruskista pekonit ja kuullota sipuli.

Lisää neljä kananmunaa ja vajaa puoli purkkia ranskankermaa, sekoita ainekset keskenään.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)22g6kcal0.3g1.1g0g0.4g
Voi (perinteinen meijerivoi)3.3g24kcal0g0g2.7g0g
Kananmuna, paistettu 33g67kcal4.3g0.1g5.6g0g
Pekoni rasvainen 12g46kcal1.5g0g4.5g0g
Ranskankerma Valio15g41kcal0.4g0.5g4.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana171g367kcal13g3.4g33.8g0.8g
Valittu annoskoko86g183kcal6.5g1.7g16.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna43g92kcal3.3g0.9g8.5g0.2g
Arvot/100g100g215kcal7.6g2g19.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=261240