Karppaajan pekonimunakas

Kuori iso sipuli ja pilko pieneksi.

Laita voita pannuun n. ruokalusikallinen, ruskista pekonit ja kuullota sipuli.

Lisää neljä kananmunaa ja vajaa puoli purkkia ranskankermaa, sekoita ainekset keskenään.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)223g60kcal2.9g10.7g0.4g3.8g
Voi (perinteinen meijerivoi)33g240kcal0g0g26.6g0g
Kananmuna, paistettu 333g672kcal42.6g1.1g56g0g
Pekoni rasvainen 121g457kcal14.6g0g44.9g0g
Ranskankerma Valio145g405kcal3.6g5.1g40.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1710g3667kcal127.4g33.8g336.8g7.6g
Valittu annoskoko855g1833kcal63.7g16.9g168.4g3.8g
Annoskoko puolitettuna428g917kcal31.9g8.5g84.2g1.9g
Arvot/100g100g214kcal7.5g2g19.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=261240