Karppi pata

Paista jauheliha ja mausta.

Kun jauheliha on paistunut lisää ruokakerma ja broilerin fileesuikaleet ja kebab lastut.

Sekoittele välillä ja anna paistua 10-15 minuuttia välillä maistaen niin kun maku on kohillaan niin valmista on :D

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1450 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 2759g6109kcal482.8g0g469g0g
Broilerin fileesuikaleet (Portti), annos 250g1724g1897kcal293.1g17.2g69g12.1g
Kebablastut, Järvi-Suomen Portti 3x100g2069g4448kcal372.4g41.4g331g4.1g
Ruokakerma kevyt (Flora), annos 250g3448g2931kcal34.5g155.2g241.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g30769kcal2365.6g427.6g2220.8g32.4g
Valittu annoskoko10000g15385kcal1182.8g213.8g1110.4g16.2g
Annoskoko puolitettuna5000g7692kcal591.4g106.9g555.2g8.1g
Arvot/100g100g154kcal11.8g2.1g11.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=262206