Karppi pata

Paista jauheliha ja mausta.

Kun jauheliha on paistunut lisää ruokakerma ja broilerin fileesuikaleet ja kebab lastut.

Sekoittele välillä ja anna paistua 10-15 minuuttia välillä maistaen niin kun maku on kohillaan niin valmista on :D

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1450 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 800g1772kcal140g0g136g0g
Broilerin fileesuikaleet (Portti), annos 250g500g550kcal85g5g20g3.5g
Kebablastut, Järvi-Suomen Portti 3x100g600g1290kcal108g12g96g1.2g
Ruokakerma kevyt (Flora), annos 250g1000g850kcal10g45g70g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5800g8923kcal686g124g644g9.4g
Valittu annoskoko2900g4462kcal343g62g322g4.7g
Annoskoko puolitettuna1450g2231kcal171.5g31g161g2.4g
Arvot/100g100g154kcal11.8g2.1g11.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=262206